Velkommen til Ungt energiforum

 

Hyggelig at du har klikket deg inn på den nye bloggen vår. Vi håper bloggen blir et godt sted for å dele fakta og diskutere fremtidens energiløsninger.

Bilde av havvindmøller

Dette er havvindparken Sheringham Shoal utenfor kysten av Storbritannia, som Statkraft eier sammen med Statoil. Det finnes planer om flere og enda større slike vindparker i fremtiden.

Hva kan fornybar energi brukes til? Hvor mye fornybar energi kan vi egentlig produsere? Hvordan skaffe energi nok til verdens fattigste? Hvilke hensyn bør fremtidens energipolitikk ta? Hvordan ser fremtidens energiselskap ut? Hvis du synes at disse temaene er spennende har du kommet til riktig sted!

På denne bloggen inviterer vi dere, energiengasjerte unge mennesker, til en større debatt om energi, klima og miljø. Vi vil også presentere tankene til morgendagens politikere og ledere – hvordan tenker de å bygge et samfunn der energien er ren og miljøvennlig?

For Statkraft, som Europas største produsent av fornybar energi, er denne debatten svært viktig og blir tatt på alvor. Vi håper at du også blir inspirert til å dele dine tanker om hvordan vi kan bli enda bedre.

Vil du lese mer om fornybar energi? Sjekk ut disse linkene da vel!

www.statkraft.no/energikilder

http://www.cicero.uio.no/home/

http://energiogklima.no/

http://fornybar.no/

http://www.ipcc.ch/

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>