Ungt energiutvalg 2013 i gang

Mandag 18. mars startet prosjektet Ungt energiutvalg opp igjen, denne gang som et samarbeid mellom Statkraft, Energi Norge og Natur & Ungdom.

Ungt energiutvalg 2013

Sammen har vi invitert de politiske ungdomspartiene til å delta på tre samlinger i løpet av året. Hensikten er å fremme dialogen med morgendagens politikere, gjennom diskusjon og samtale om fremtidens energipolitiske utfordringer, samt innsiktsfulle foredrag fra eksperter på energi, klima og miljø.

Dialogen skal bidra til å utveksle kunnskap og erfaringer, besvare spørsmål og diskutere hva som må til for å nå målet om fremtidens fornybarsamfunn. Vi skal debattere utfordringene, øke kunnskapen og diskutere miljø-, klima- og energipolitiske problemstillinger. Kort sagt; hvilken rolle skal fornybarnæringen spille fremover?

2. samling holdes 10. – 11. juni i Tyssedal, der ny og gammel vannkrafthistorie forenes og samspillet mellom kraft og industri anskueliggjøres. Den siste samlingen er planlagt i Trondheim i august. Da blir det studentdebatt med temaet energi, klima og miljø, og selvsagt med ungdomspolitikere i panelet.

Har du innspill til hva utvalget bør diskutere, eller har du klare meninger om fornybar energi? Da er kommentarfeltet her på Ungt energiforum stedet å dele det!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>