Ungt energiutvalg 2013

Bloggen Ungt energiforum løper ut fra prosjektet Ungt Energiutvalg 2012, som Statkraft var initiativtaker til i fjor. I år viderefører vi prosjektet, med Energi Norge og Natur & Ungdom som nye samarbeidspartnere.

Sammen har vi invitert de politiske ungdomspartiene til å delta på tre samlinger i løpet av året. Hensikten er å fremme dialogen med morgendagens politikere, gjennom diskusjon og samtale om fremtidens energipolitiske utfordringer, samt innsiktsfulle foredrag fra eksperter innen energi, klima og miljø.

Dialogen skal bidra til å utveksle kunnskap og erfaringer, og diskutere hva som må til for å nå målet om fremtidens fornybarsamfunn. Vi skal debattere utfordringene, øke kunnskapen og diskutere miljø-, klima- og energipolitiske problemstillinger . KOrt sagt; hvilken rolle skal fornybarnæringen spille fremover?

Første samling for Ungt Energiutvalg 2013 foregikk i Oslo 18. mars. Andre samling holdes i Tyssedal 10.-11. juni, mens den siste samlingen er planlagt i Trondheim i august. Her blir det lagt opp til studentdebatt med temaet Energi, klima og miljø der ungdomspartiene deltar.

Sluttrapporten fra Ungt Energiutvalg 2012 finner du her:

http://www.statkraft.no/Images/Statkraft_UngtEnergiutva_Nett_tcm10-24668.pdf

En tanke om “Ungt energiutvalg 2013

  1. Tilbaketråkk: Test » Diskuterte energipolitikk i Alta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>